MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek....
fot. 123rf.com/ zdjęcie ilustracyjne

Obłędnie pyszna masa krówkowa. Idealna do ciast, mazurków i deserów. Najlepszy przepis na domową masę krówkową

Masa krówkowa. Krok 1

By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek. Mogą być zarówno twarde, jak i ciągnące. Posiekaj je na kawałki i przełóż do garnuszka lub żaroodpornej miseczki.

Zobacz również

CKF „Stylowy” w Zamościu otrzymało ponad 217 tys. zł

CKF „Stylowy” w Zamościu otrzymało ponad 217 tys. zł

Melexem po uzdrowisku. Nowinka turystyczna w Uniejowie

Melexem po uzdrowisku. Nowinka turystyczna w Uniejowie

Polecamy

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Przegląd czerwca w Kostrzynie

Przegląd czerwca w Kostrzynie

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Koniec rynku pracownika w transporcie?