MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Zrób ciasto drożdżowe i dodaj sezonowe warzywo. Na podwieczorek podaj placki rabarbarowe. Po prostu rozpływają się w ustach

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

Zobacz również

Z Biennale w Kijowie do Szczecina. Projekt obnaży jak wojna wpływa na przyrodę

Z Biennale w Kijowie do Szczecina. Projekt obnaży jak wojna wpływa na przyrodę

Trwa remont staszowskiego Ratusza. Największy postęp prac na poddaszu (ZDJĘCIA)

Trwa remont staszowskiego Ratusza. Największy postęp prac na poddaszu (ZDJĘCIA)

Polecamy

To jeden z najzdrowszych produktów świata. Odmładza, odchudza, czyści jelita

To jeden z najzdrowszych produktów świata. Odmładza, odchudza, czyści jelita

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś